miércoles, 26 de marzo de 2014

Videojocs a la gran pantalla

Han sigut molts els jocs per consoles que s'han portat a la gran pantalla, però sense gaire èxit, com es el cas de; Super Mario Bross, Street Fighter, Mortal Kombat, Tomb Raider, Resident Evil, Silent Hill, Max Payne, Prince of PersiaRompe Ralph etc.





I també són molts els videojocs que ens agradaria que esdevinguessin produccions cinematogràfiques i es que molts d'aquests tenen el suficient argument per fer un pel·lícula, com per exemple; GTA V, Last of Us, Halo, Metal Gear, Red Dead Redemption, Skyrim, Assasin's Creed (vegeu imatge a la dreta), etc. Però per aquest segurament haurem d'esperar uns anys.
 

L'última gran producció de Hollywood basada en un videojoc és el de la famosa saga de conducció Need for Speed. L'argument de la pel·lícula és simple; després de ser lliberat de la presó per un crim que no va cometre, un street racer ("corredor de carrer"), Tobey Marshall interpretat per Aaron Paul, s'estableix de nou a les carreres preparat per venjar la mort del seu amic Pete.

Tot i que l'argument és simple, la major part de la pel·lícula succeïx sobre rodes, i es que, segueix una base fidel a la saga de videojocs, amb carreres il·legals, persecucions policials, i fins i tot les ubicacions de la pel·lícula són molt semblants als escenaris que es veuen en els videojocs, principalment, les últimes entregues; NFS Hot Pursuit, NFS Most Wanted i NFS Rivals.

                                                            
                                                             
 
                                                         Tràiler de la pel·lícula
 

jueves, 20 de marzo de 2014

Healthbook

Healthbook, és una aplicació desenvolupada per l'empresa multinacional Apple, per als dispositius iPhone i iPad. Aquesta aplicació estarà a disposició dels usuaris amb la futura actualització del iOS 8.

La funció d'aquesta App és fer un seguiment diari de la nostra activitat física i nutricional. A més a més d'altres aspectes de la nostra salut, com per exemple; el sucre en la sang, hores de son, hidratació, pressió sanguínia, etc. Els resultats es mostraran en forma de gràfic, on es podrà consultar per dies, setmanes i mesos.

Tot i que l'aplicació es mostra molt interessant apareixen alguns dubtes, com per exemple; com mesurarà la pressió sanguínia i les pulsacions?, ho farà com Samsung a través del flash de la càmera?

Haurem de seguir investigant per saber més sobre aquesta App.

viernes, 7 de marzo de 2014

Aaron Ashcraft

Aaron Ashcraft va estudiar a la Universitat de Denver de l'any 1968 al 1970.
Va començar a treballar a la Ford Company durant 20 anys i després va estar 12 anys a la Nissan USA.
Actualment resideix a Barcelona.
Als seus 70 anys ha dedicat gran part de la seva vida al mercat financer i a la compra i venda d'accions a la borsa.
Ell diu que les claus per arribar a ser ric i famós, o només ric són:

  • Estudiar molt
  • Treballar
  • Tenir un objectiu o meta per al futur
  • Tenir una integritat inqüestionable
  • Ser bo i caritatiu amb l'altra gent
  • Ser determinant
  • No rendir-se mai
  • I sempre guardar un 15% dels diners que guanyes