miércoles, 26 de marzo de 2014

Videojocs a la gran pantalla

Han sigut molts els jocs per consoles que s'han portat a la gran pantalla, però sense gaire èxit, com es el cas de; Super Mario Bross, Street Fighter, Mortal Kombat, Tomb Raider, Resident Evil, Silent Hill, Max Payne, Prince of PersiaRompe Ralph etc.





I també són molts els videojocs que ens agradaria que esdevinguessin produccions cinematogràfiques i es que molts d'aquests tenen el suficient argument per fer un pel·lícula, com per exemple; GTA V, Last of Us, Halo, Metal Gear, Red Dead Redemption, Skyrim, Assasin's Creed (vegeu imatge a la dreta), etc. Però per aquest segurament haurem d'esperar uns anys.
 

L'última gran producció de Hollywood basada en un videojoc és el de la famosa saga de conducció Need for Speed. L'argument de la pel·lícula és simple; després de ser lliberat de la presó per un crim que no va cometre, un street racer ("corredor de carrer"), Tobey Marshall interpretat per Aaron Paul, s'estableix de nou a les carreres preparat per venjar la mort del seu amic Pete.

Tot i que l'argument és simple, la major part de la pel·lícula succeïx sobre rodes, i es que, segueix una base fidel a la saga de videojocs, amb carreres il·legals, persecucions policials, i fins i tot les ubicacions de la pel·lícula són molt semblants als escenaris que es veuen en els videojocs, principalment, les últimes entregues; NFS Hot Pursuit, NFS Most Wanted i NFS Rivals.

                                                            
                                                             
 
                                                         Tràiler de la pel·lícula
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario