sábado, 10 de mayo de 2014

A113

Segurament us haureu fixat en què en la majoria de les pel·lícules de Pixar i algunes de Disney Animation Studios hi han uns quants dels anomenats "easter eggs". Per si algú encara no està familiaritzat amb aquest terme aquí en teniu cinc cèntims.
Un "easter egg" vindria a ser un missatge ocult o un "cameo", normalment inclòs en produccions cinematogràfiques o videojocs.

Doncs bé, com comentàvem anteriorment, a moltes de les pel·lícules de Pixar hi ha diferents "easter eggs", un d'ells per exemple és l'aparició del vehicle de Pizza Planet. Però el més conegut, i el que ha tingut intrigat a més persones és el codi A113.





Aquest codi prové del número de l'aula d'animació de la Universitat d'Arts de California, on es van formar alguns dels animadors més importants dels nostres temps, com per exemple, John Lasseter, Brad Bird, Andrew Stanton, Pete Docter o Tim Burton, entre altres.







Aquest codi ha aparegut a més de quaranta-cinc pel·lícules, videojocs i dibuixos animats.
Així que ara ja sabeu que si veieu aquest codi en algun lloc és perquè algú de la Universitat d'Arts de California ha treballat en la producció.








No hay comentarios:

Publicar un comentario