jueves, 29 de mayo de 2014

iOS 8

Cent milions d'iPod Touch , 200 milions d'iPad i 500 milions d'iPhones venuts a tot el món . Aquestes són les impressionants xifres que Tim Cook esgrimeix a l'escenari del Moscone Center just abans de presentar el iOS 8, ​​la nova versió del sistema operatiu mòbil d'Apple .

Per començar , el 89 % dels propietaris d'un iPhone o un iPad han adoptat iOS 7, presentat l'any passat , davant del escarit 9% d'usuaris d'Android que s'han actualitzat a KitKat . La qual cosa , segons Cook , vol dir que la immensa majoria dels propietaris d'un terminal amb el sistema operatiu de Google no poden gaudir de les millores de les últimes versions del seu SO .
Segons el CEO d'Apple , iOS 8 és la major actualització des del llançament de l'App Store . Les notificacions , per exemple , s'han tornat interactives . La qual cosa vol dir , per exemple, que si ens apareix un SMS o un missatge de Facebook , podrem respondre- des del mateix tauler de notificacions , sense necessitat d'entrar en l'aplicació corresponent.
Una altra novetat : fins ara , prémer dues vegades l'únic botó físic d'un iPhone servia per veure les aplicacions recents . A partir d'ara , també apareixeran en pantalla , a la part superior, els contactes més utilitzats , el que facilita molt les coses a l'hora de fer una trucada o enviar un missatge .
I dins dels missatges , més novetats . S'ha afegit , en efecte , la funció Tap to Talk , que permet compartir , sense sortir de l'aplicació, missatges de veu . Una cosa que podem dur a terme amb un simple gest que, a més , també serveix per enviar vídeos i fotos sense necessitat d'abandonar l'aplicació. Si estem parlant en un grup , també trobem noves opcions , com la possibilitat de compatir ubicació amb els altres participants ( una hora, un dia , una setmana , permanentment ... ) activar o desactivar alertes, afegir o eliminar contactes o compartir blocs de diverses fotos o vídeos alhora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario